Onderhoudscontract

Overeenkomst onderhoudspakket cv-ketel

Het onderhouden van uw cv-ketel is noodzakelijk; zo voorkomt u storingen, zorgt u voor een langere levensduur van uw cv-ketel en zorgt u voor een lager energieverbruik. Bij het Onderhoudsabonnement heeft u recht op onze volledige service. Deze is tijdens werkdagen geheel kosteloos, in het weekend wordt een toeslag van  €27,50 aan voorrijkosten in rekening gebracht. Ook zijn eventuele materiaalkosten niet inbegrepen. Deze zullen apart worden gefactureerd.

Werkzaamheden Basis Onderhoudsabonnement: jaarlijks (in plaats van 2 jaarlijks) onderhoud, inclusief:

  • Reinigen warmtewisselaar
  • Volledige controle componenten toestel
  • Meting/afstellen rookgaszijdig/luchtzijdig
  • Controle/ bijvullen waterdruk
  • Controle expansievat en overdrukventiel

De overeenkomst wordt aangegaan voor een periode van 5 jaar met daarna een stilzwijgende verlenging. Opzegging van het contract dient uiterlijk 30 dagen voor het einde van de looptijd schriftelijk opgezegd te worden.

Het abonnementsgeld bedraagt €85,- (incl. btw) per jaar en dient jaarlijks in de maand januari te worden voldaan. Dit bedrag zal jaarlijks worden geïndexeerd en eventueel aangepast Bij nieuwe contracten dient de eerste betaling per ingangsdatum van het contract te worden voldaan, waarbij het bedrag zal worden aangepast naar het aantal maanden van dat nog lopende kalenderjaar..

* Alle velden zijn verplicht

Naam:

Adres:

Postcode:

Plaats:

E-mailadres:

Telefoonnummer:

Merk/type cv ketel:

Bouwjaar:

Waarom EL Totaaltechniek?

EL Totaaltechniek biedt u een uitstekende en innovatieve dienstverlening tegen optimale kosten. Met onze jarenlange ervaring streven we naar de beste oplossing voor u. Gediplomeerde mensen met up-to-date kennis van de mooiste en nieuwste technieken. Vind ons ook leuk op Facebook.

Contact

EL Totaaltechniek is officieel en erkend dealer van:

Bent u ook zo aan warmte toe?

ATAG One
EL Totaaltechniek

EL Totaaltechniek

Postbus 105
1600 AC Enkhuizen

Afspraak maken?

Loopt u al lekker warm van onze aanbiedingen en/of service? Neem geheel vrijblijvend contact op.

Naar contact

EL Totaaltechniek
TOP